Last ned rapporten: Bedriftsdemokrati og eierskap

I den første delrapporten til Medbestemmelsesbarometeret 2017 satt vi endringer i arbeidslivsrelasjoner i fokus. I denne andre delrapporten viser vi hvordan ulike eierformer i arbeidslivet henger sammen med relasjonene mellom eierne på arbeidsplassene; de som styrer virksomhetene, tillitsvalgte og ansatte. Vi utelater leverandører og kunder/brukere til virksomhetene. Vi er opptatt av å få fram hvordan ulike eierskap og eierformer henger sammen med styrings- og ledelsesformer, partsrelasjonene og ansattes medbestemmelse og medvirkning.

http://hdl.handle.net/20.500.12199/6298 

Falkum, E., Drange, I. 2017. Bedriftsdemokrati og eierskap: Medbestemmelsesbarometer 2018, delrapport 2. AFI FOU-Resultat 2018:04.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *